Zingen Is Leuk, Toch?

Zilt is een gemengd a-capellakoor in Utrecht met ongeveer 18 koorleden, meest vijftigers en zestigers.

We zingen de longen uit ons lijf, want: zingen is leuk, toch? De koorervaring van de leden varieert van dertig jaar tot vrij recent.

Drie keer per maand repeteren we: op donderdag van 20.00 – 22.15 uur in theater ZIHMIC in de Bouwstraat in Utrecht. We zingen liederen uit allerlei landen, tijden en sferen. Kort, lang, vrolijk, droevig of met humor. Makkelijk en moeilijker.

Sinds najaar 2023 hebben we een nieuwe dirigent: Pim Brackenhoff. Een aanwinst voor ons koor: hij benadert ons zangers met respect en maakt bovendien prachtige arrangementen.

Een paar keer per jaar treden we op. We brengen een afwisselend programma dat boeit en raakt, met aandacht voor de podiumpresentatie. Soms maken we een combinatie met een ander gezelschap of is ons optreden onderdeel van een groter koren- of cultureel evenement. Kijk voor komende optredens onder Agenda.

Heb je ook zin om bij ons te komen zingen? We zijn vooral nog op zoek naar bassen en tenoren, maar als alt of sopraan kun je je ook aanmelden. Lees meer over ons koor onder:

Tenoren en bassen gezocht

Repertoire

Zilt in beeld

Facebook

Voor vragen kan je contact opnemen met Andrea van der Meer.

E: vandermeerandrea@gmail.com