Zaterdag 30 juli 2022: Zilt bij Leading Voices

Leading Voices is een nieuw, internationaal koormuziekevenement dat deze zomer in Utrecht plaatsvindt. Er is een hoofdprogramma voor koorprofessionals en een nevenprogramma met workshops en optredens van en voor (amateur)koren en individuele zangers. Zie voor meer informatie en programma leadingvoices.

We zingen op zaterdag 30 juli van 12.30 tot 13.00 uur in de Gertrudis Kathedraal (Willemsplantsoen 2) met een afwisselend repertoire, van klassiek (o crux ave) tot jazz (the bare necessities). Ook zingen we een nieuw stuk van onze dirigent Henk Stoeten: Turn again to life. Dat is een wereldpremière!

Na ons treedt Total Praise op, een gospelkoor uit Houten. We kennen ze nog niet, maar we vinden hen een interessante combinatie met Zilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *